27 Ağustos 2012 Pazartesi

Fitness Center ve Sauna


Günün yorgunluğundan kurtulmak, şehrin stres ve yoğun temposunu üzerinden atıp rahatlamak isteyen tüm konuklarımız için ücretsiz fitness center ve sauna keyfi.. Kapısından içeri girdiğiniz anda, tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi üzerinizden atacağınız mükemmel bir gün sizi bekliyor olacak.

Havuz öncesi kısa bir spora ne dersiniz? Yada masaj öncesi veya sonrası, Wellness Home Masaj, Hamam, Sauna, Havuz hizmetlerinin yanısıra spor salonuyla siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktadır, koşu bandı, ve ufak spor faaliyetleriniz için sizinle birlikte.

linkler ; best club, sauna, hamam, bayanlara hamamı, hamam fırsatları, bayanlara özel hamam havuz sauna, büyük çekmece spor salonu, mimaroba spor salonu, best club beylikdüzü, best club, beykent spor salonu


sayfalar ; bloglar




best fitness

İstanbulda Hamam ve Sauna Keyfi


İstanbul’da bir gezi veya yorucu bir iş gününün ardından otantik Hamam ve Saunamızı değerlendirin ve Türkiye’nin en güzel geleneklerinden biri olan hamamı keşfedin. Kaçırılmayacak bir deneyim yaşayın ve rahatlayın. best club


Türk hamamı ve sauna dışında jakuzi ve spor salonu da mevcut bulunmaktadır.
Hamamda yapılan geleneksel kese ve sabun masajı ile diğer spa masajları profesyonel masözlerimiz tarafından yapılmaktadır.
Masaj yaptırmak için randevu almanızı rica ederiz.
Aynı zamanda randevu sistemi ile çalışan bir kuaför de bulunmaktadır.
Hamam , sauna , jakuzi ve spor salonu her gün 10.00 ile 21.00 saatleri arasında açıktır.